INDICATORS ON جلوگیری از کبد چرب YOU SHOULD KNOW

Indicators on جلوگیری از کبد چرب You Should Know

Indicators on جلوگیری از کبد چرب You Should Know

Blog Article

کبد چرب بیشتر از نوع غیر الکلی است و می‌تواند منجر به التهاب کبد و آسیب سلولی شود. آسیب مداوم به سلول‌های کبدی می‌تواند عملکرد کبد را مختل کند و احتمال ابتلا به سرطان کبد و بیماری‌های قلبی، مشکلات کلیوی و دیابت را افزایش می‌دهد.

کبد از جمله اندام‌هایی است که قابلیت ترمیم خود به‌طور طبیعی را دارد. ضمن اینکه در صورت از بین رفتن جزئی از کبد، امکان رشد دوباره‌ی آن وجود دارد؛ به همین دلیل افراد می‌توانند بخش‌هایی از کبد خود را به بیماران نیازمند اهدا کنند. هر چند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، ترجیح داده می‌شود که اهداکننده‌ی کبد، مرگ مغزی شده باشد.

بعضی از حرکات ورزش‌هایی مانند یوگا هم می‌توانند به تنظیم چربی و کلسترول کمک کنند. از طرفی، انجام ورزش‌های استقامتی، هر چند تأثیر چندانی در کاهش وزن ندارد، اما از میزان چربی کبد کم می‌کند.

در کبد چرب درجه ۳، ممکن است بیمار به ناگهان بیهوش شود یا به وضعیت کما برود! همچنین ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب درجه ۳ نیاز به انجام دیالیز باشد.

آسیب‌های ناشی از سیروز کبدی برگشت‌ناپذیر خواهد بود. روند پیشرفت سیروز تدریجی بوده و پس از سال‌ها باعث توقف کامل عملکرد کبد می‌شود که به این حالت نارسایی کبد می‌گویند. در نهایت این افراد نیاز به پیوند کبد پیدا خواهند کرد. در مواردی نادر، سیروز می‌‌تواند به سرطان کبد منجر شود.

فیلم آموزش هیستولوژی و پاتولوژی پایه – آناتومی بدن در فرادرس کلیک کنید

ببینید ادای احترام مردم ایران به قربانیان مقابل سفارت روسیه در تهران

درواقع همان چکاب پزشکی که انجام می‌دهید، می‌تواند شما را متوجه وجود این موضوع کند.

دو شکل اصلی بیماری کبد چرب، انواع الکلی و غیر الکلی هستند:

سپس آن را با آب حسین معارفی کبد چرب گرم بشویید و بعد از آن از آب لیموی تازه بر روی پوست خود استفاده کنید.

اگر مقدار بافت درون کبد کمتر از بافت فیبروزه یا مرده باشد، سموم در خون و کبد تجمع پیدا می‌کنند. با ادامه‌ی این روند بافت فیبروزه وسعت می‌یابد و کبد بیشتر از انجام عملکرد خود ناتوان خواهد شد.

نمونه برداری از کبد (برداشت بخش کوچکی از نمونه بافت کبد) برای تعیین میزان پیشرفت بیماری کبدی در آزمایشگاه پاتولوژی

البته اگر مکمل‌های شیرین بیان را مصرف می‌کنید، ابتدا با پزشک خود مشورت کنید، زیرا ممکن است با برخی داروهای فشار خون، دیابت و داروهای کورتیکواستروییدی تداخل داشته باشد؛ همچنین خانم‌های باردار، افراد مبتلا به فشار خون بالا، دیابت یا بیماری‌های قلبی، کلیوی برای مصرف مکمل با پزشک خود مشورت کنند.

مشکلات پوستی، آکنه، بثورات و لکه‌های قهوه‌ای روی پوست

Report this page